Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Újabb fejlesztéseket terveznek a Zalakarosi Fürdő jubileumi évére
2020.01.16

Erről is szót ejtettek a Zalakaros Önkormányzata, a helyi turisztikai egyesület és a fürdő által szervezett hagyományos újévi fogadáson, melyet a napokban tartottak a városban.


Novák Ferenc polgármester köszöntőjében az elmúlt év eredményeinek felsorolása helyett a helyi közösségekről, a civil szervezetek szerepéről és az emberi kapcsolatok és az együttműködés fontosságáról szólt, kiemelve, hogy Zalakaroson kis lélekszáma ellenére közel harminc kisebb-nagyobb közösség tevékenykedik.

A fürdő vezérigazgatója Cziráki László beszámolt elmúlt évi eredményeikről, kiemelve az elnyert szakmai díjakat, köztük az Európai Fürdőszövetség EuropeSpa nemzetközi ötcsillagos minősítését, amely azt mutatja, hogy a Zalakarosi Fürdő az európai termálturizmus elitjéhez tartozik. Szólt arról is, hogy a létesítmény idén ünnepli fennállásának 55. évfordulóját, melyhez kapcsolódóan további fejlesztéseket terveznek, mint például a családi strandmedence rekonstrukciója, kempingfejlesztés, valamint új beléptetőrendszer és egy ifjúsági szálló kialakítása.

A Zala Megyei Önkormányzat képviseletében Ruzsics Ferenc, a közgyűlés alelnöke vett részt az eseményen, s pohárköszöntőjében gratulált Zalakarosnak az eddig elért eredményekhez, sok sikert kívánva a tervezett fejlesztésekhez.

fotó: Zalai Hírlap

vissza...