Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Újévi fogadás Zalaegerszegen
2020.01.14

Pénteken este tartotta hagyományos újévi fogadását Zalaegerszeg Önkormányzata, amelyre a város és a megye prominensei, közéleti, politikai vezetők, cégek, intézmények, civil szervezetek vezetői kaptak meghívást.


A Zala Megyei Önkormányzat képviseletében dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke vett részt a rendezvényen, amelyen Balaicz Zoltán polgármester úgy fogalmazott: A zalai megyeszékhely a térség legeredményesebb települései közé vezető úton halad. Az elmúlt időszak közös munkája megmutatta, hogy együtt gondolkodva, összedolgozva, közösen képesek vagyunk pozitív irányba vinni a város – és vele együtt a helyi közösség – sorsát. Minden fejlesztés, felújítás, beruházás azt mutatja: a maga helyén mindenki kiválóan végzi a munkáját.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter ünnepi köszöntőjében kiemelte: Zalaegerszegen új időszámítás kezdődött az elmúlt években. Egyrészt a zalaegerszegiek az önkormányzati és országgyűlési választásokon mindig egy irányba húztak, ennek hatására létrejött az a politikai stabilitás, amire építkezni lehet. Az építkezés persze kiváló építészeket is kíván, a város pedig abban a kedvező helyzetben van, hogy vezetői mindig jó szemmel látták meg, mi legyen a következő lépés. Zalaegerszeg egyike azon megyei jogú városoknak, amelyek meghallották az idő szavát, s az innovációra, a fenntartható fejlődésre kezdtek el összpontosítani – szögezte le a miniszter, megjegyezve: mindig nagy öröm az embernek a szülővárosába visszatérni, különösen, ha az a város Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő települése.

Ezt követően átadták Zalaegerszeg Innovációs Díját, amit ezúttal az Autóipari Próbapálya Zala Kft. és az Integrity Magánklinika Kft. érdemelt ki teljesítményével.

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos mondott pohárköszöntőt az eseményen hangsúlyozva, hogy a jelenlévők célja ugyanaz: olyan megyét építeni, ahol jó élni és jó dolgozni.

fotó: Zalai Hírlap

vissza...