Hírek

Háromszintes bemutatótermet adtak át a Németh-Fa Kft-nél
2019.06.17

Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Vigh László miniszteri biztos, térségi országgyűlési képviselő, dr. Pál Attila a megyegyűlés elnöke és Horváth László polgármester közreműködésével avatták fel Lentiben a 25 éves Németh-Fa Kft. új, háromszintes bemutatótermét.


A mintegy 100 főt foglalkoztató cég tulajdonosa Németh László beszélt a beruházásról, melyre közel 80 millió forintot fordítottak. A telepen üresen álló épületet újítottak fel, melynek alsó szintjén mostantól apróbb faipari termékeket árusító üzlet és fogadóhely működik majd, a második és harmadik szinten pedig a vállalkozás termékpalettáját mutatják be partnereiknek. Megújult a szomszédos épület is, amelyben nyolc lakást alakítanak ki dolgozóknak és tanulmányi útra érkező diákoknak, illetve szállást tudnak nyújtani a távolabbról érkező vásárlóknak is.
A jövőbeli fejlesztési terveket illetően elhangzott, hogy szeretnék automatizálni a munkafolyamatokat, nem kizárva az emberi munkaerőt, hanem segítve a munkát a termelés hatékonyságának növelése érdekében. Mindez lehetővé tenné, hogy jobban meg tudják fizetni a dolgozókat és meg tudják tartani őket.

Fotó: Zalai Hírlap

vissza...