Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Kormányablak busz az Egerszeg Fesztiválon
2019.06.11

Az ősszel üzembe helyezett kormányablak busz is bekapcsolódott az Egerszeg Fesztivál forgatagába, az emberek ismerkedhettek a mobil ügyfélszolgálattal.


A Dísz téren parkoló busz előtti sajtótájékoztatón dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott elmondta, fontosnak tartották, hogy ezen a sok érdeklődőt vonzó rendezvényen is megmutassák a megyei kormányhivatal fejlődő szolgáltatásait. A busz alapesetben a kistelepüléseken élőket hivatott szolgálni, a megyeszékhelyen a polgármesteri hivatalban, illetve a Zónában található kormányablak áll az ügyfelek rendelkezésére. A tekintetben azonban nincs különbség a fix és a mobil verzió között, hogy mindkettő teljes körű szolgáltatást nyújt. Kiemelte, hogy a zalai kormányablakok 1,5 milliós ügyfélforgalmat tudhatnak maguk mögött, s a busznál is az ezret közelíti ez a szám.

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos a busz rugalmas működését emelte ki, ami lehetővé teszi, hogy a kormányablak keresse fel az ügyfelet, és ne fordítva.

Dr. Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke leszögezte, számukra minden fontos, ami a kistelepüléseken élőket szolgálja. Balaicz Zoltán polgármester a város és a kormányhivatal jó kapcsolatáról beszélt, ami a fejlesztésekhez kapcsolódó engedélyezések, eljárások korrekt megvalósulásában testesül. Tompa Gábor fesztiváligazgató üdvözölte a busz felbukkanását, hiszen egy fesztivál is alkalmas arra, hogy a szolgáltatások közel kerüljenek a lakossághoz.

fotó: Zalai Hírlap

vissza...