Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Innovációs kutatóközpont létesül Zalaegerszegen
2019.05.28

Dr. Pál Attila a közgyűlés elnöke képviselte a Zala Megyei Önkormányzatot a zalaegerszegi BGE gazdálkodási karán tartott alapkőletételen. Az innovációs és tudásközpont című projekt nyitórendezvényét 2019. május 24-én tartották.


A szándéknyilatkozat aláírását követően a résztvevők időkapszulát helyeztek el a kar épületében. A közel egymilliárd forintos támogatással kialakítandó központ a járműipari tesztpálya tudásbázisa is lesz. A központ várhatóan októberre készül el.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben