Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


A szépkorúakat köszöntötték Zalabaksán
2019.05.13

Szombat délután a település kultúrházában látták vendégül az időskorúakat.


Az eseményen köszöntőt mondott Vigh László országgyűlési képviselő, aki utalt arra, hogy sokat elárul egy településről, hogyan gondoskodik, törődik az ott élő idősekkel. Úgy vélte, hogy a falunak, a vidéki Magyarországnak olyan kultúrája van, amely értékvesztett világunkban példa kell legyen a nagyobb településeken élők számára.
Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke és az Idősügyi Tanács elnöke személyes hangvételű beszéddel köszöntötte a jelenlévőket és kitért arra is, hogy a rendezvényen résztvevők sorsából, a velük történtekből a település története bontakozik ki.
A falu legidősebb polgárait Horváth Ottó polgármester külön is köszöntötte, majd kulturális műsorral zárult a program.

fotó: Zalai Hírlap

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben