Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Tíz éves a zalaszabari Holnapocska Tábor
2019.05.07

Pénteken ünnepelte működésének 10. évfordulóját a zalaszabari Holnapocska Tábor. A Szabadics család által megálmodott Zobori Élményparkban eddig 3000 gyermek számára volt lehetőség a vidám, gyógyító és aktív kikapcsolódásra.


Az évforduló alkalmából rendezett ünnepségen a megye önkormányzat részéről Dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke vett részt, az ünneplőket köszöntötte dr Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Novák Katalin, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár.

A tábor fenntartása elképzelhetetlen lenne az alapítók családi cégének támogatása nélkül, mely társadalmi szerepvállalás fontosságára külön felhívták a figyelmet a meghívottak, megköszönve a Szabadics család elkötelezettségét a gyermekek - élményterápiás - táboroztatása mellett.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben