Legfrissebb hírek


2020.06.02 - A település szentistvánlaki részében avattak emlékkövet a nemzeti összetartozás szimbólumaként. A rendezvényen a megyei közgyűlés képviseletében Pácsonyi Imre alelnök vett részt.

2020.06.02 - A Magyar Falu program keretében újult meg az orvosi rendelő a településen, melynek az átadásán részt vett Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.

2020.06.02 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. júniusában került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

2020.05.20 - A tegnapi ünnepségen egy megvalósult és egy most induló fejlesztésről is beszámolt Baldauf Csaba, a Kolping Hotel ügyvezetője.

2020.04.24 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. április 23-án került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Köszöntötték a szépkorúakat Bárszentmihályfán
2019.03.27

Lenti bárszentmihályfai településrészén szerveztek programot a napokban az ott élő időskorúak köszöntésére.


A város polgármestere és a városrész önkormányzati képviselője zenés szórakoztató programmal összekötött rendezvényen látta vendégül az ott élőket, ahol a köszöntés mellett tájékoztatást adtak a városban már folyamatban lévő és tervezett fejlesztésekről is.
A Zala Megyei Önkormányzat képviseletében részt vett az eseményen dr.Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke.

(fotó: Zalai Hírlap) 

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben