Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Sajtóreggeli
2017.03.17

Március 14-én hat szervezet köszöntötte közös sajtóreggeli keretében a zalai média képviselőit a Szabad Sajtó Napja alkalmából.


A Zala Megyei Kormányhivatal, a Zala Megyei Önkormányzat, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ és a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által szervezett eseményen részt vett és köszöntötte a sajtó munkatársait Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos is.

Dr. Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke köszönetét fejezte ki azért, hogy a sajtó az elmúlt időszakban is folyamatosan rendelkezésre állt és  objektíven tájékoztatta az itt élőket a megyei eseményekről annak ellenére, hogy a gyorsan változó világban, a formálódó közéletben nem lehet mindig könnyű megtalálni a középutat a saját erkölcsi hitvallás és a hiteles tájékoztatás között.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben