Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


NAV ügyintézők a zalai kormányablakokban
2017.07.06

NAV ügyintézők a zalai kormányablakokban. Lentiben tartott sajtótájékoztatón jelentették be, hogy jövő év január 1-jétől NAV ügyintézők járnak el az egyes adóügyi ügyfélszolgálati tevékenységeknél a kormányablakokban.


Az ügyfelek többek között bevallásokkal, igazolásokkal kapcsolatos ügyeket bonyolíthatnak, egyeztethetik adószámlájukat, illetve adóazonosító jellel, adókártyával kapcsolatban is intézkedhetnek.  Az államigazgatás reformja keretében megvalósuló átalakulás 3 ütemben zajlik, Zala megyében először Lenti és Zalaszentgrót kormányablakai érintettek – mondta el dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott.

Dr. Kaszás Anita, a NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága vezetője ismertette, hogy Lentiben hétfőn és szerdán 8 – 16 óra között, csütörtökön 18 óráig várja az ügyfeleket a NAV ügyintézője az adóügyek teljeskörű intézésével, Zalaszentgróton pedig hétfőn  8 – 16, csütörtökön 8 – 18 óra között fogadják az ügyfeleket.

Dr. Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke hangsúlyozta a kibővített szolgáltatások és az ügyfelekkel való közvetlenebb kapcsolattartás jelentőségét.

(Fotó: Zalai Hírlap)
 

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben