Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Lakossági fórum a nemzeti konzultációról Csesztregen
2017.11.14

Az eseményen részt vett Vigh László országgyűlési képviselő, dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke és Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki hangsúlyozta: meg akarjuk őrizni Magyarországot magyarnak, ahol a magyarok döntenek a saját sorsukról, és nem külföldiek mondják meg nekik azt, milyen legyen az országuk és kikkel éljenek együtt.


A fórumon egyebek mellett elhangzott: A tét az, hogy milyen Magyarországot hagyunk a gyerekeinkre. Magyarország nem bevándorló ország és nem is akar azzá válni. Az európai uniónak pedig nincs joga, hogy egy hibás politika következményeinek elfogadására kényszerítsen minket.

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben