Legfrissebb hírek


2020.06.02 - A település szentistvánlaki részében avattak emlékkövet a nemzeti összetartozás szimbólumaként. A rendezvényen a megyei közgyűlés képviseletében Pácsonyi Imre alelnök vett részt.

2020.06.02 - A Magyar Falu program keretében újult meg az orvosi rendelő a településen, melynek az átadásán részt vett Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.

2020.06.02 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. júniusában került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

2020.05.20 - A tegnapi ünnepségen egy megvalósult és egy most induló fejlesztésről is beszámolt Baldauf Csaba, a Kolping Hotel ügyvezetője.

2020.04.24 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. április 23-án került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Közéleti reggeli
2017.03.03

Hagyományteremtő szándékkal év eleji beszélgetésre hívta február végén Vigh László országgyűlési képviselő a sajtó, valamint a megyei kiemelt fejlesztésekben érintett önkormányzatok, hivatalok és szervek  képviselőit Zalaegerszegen.


A kezdeményező Vigh László országgyűlési képviselőn kívül dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere, dr. Halász Gabriella, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház főigazgatója, Besenczi Árpád, a Hevesi Sándor Színház igazgatója, Frauenhoffer Márta, a Zalaegerszegi Városi Televízió ügyvezető igazgatója és Horváth Attila, a Zalai Hírlap szerkesztőségi igazgatója ismertette az általuk vezetett szervek előtt álló főbb 2017. évi feladatokat és kihívásokat.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben