Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Közép-Zalai Kiállítás és Vásár
2015.02.11

A Közép-Zala Gyöngyszemei Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület szeptember 6-án rendezi meg a XI. Kistérségi Kiállítás és Vásárt a felsőrajki Öttornyú Vár udvarán.


A rendezvényen a közel 50 közép-zalai kiállító, termelő termékeivel ismerkedhetnek meg. Délelőtt 11.00 órától Vidékfejlesztési Konferencia kezdődik. 13.30. -tól ünnepélyes keretek között  Dr. Viski József vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkár nyitja meg a vásárt.

A rendezvény otthont ad a Nemzeti Értékek Vándortérképének is. Vendégeinket a nagy színpadon kulturális programok, a várudvarban népi játszóház, veterán autók találkozója, állatsimogató várja. A Szent Imre Általános Iskola aulájában a Nemzeti Művelődési Intézet Emberek-Közösségek Terek kiállítása tekinthető meg. 21.30 órától Janicsák Veca Fonogram- díjas énekesnő ad koncertet.

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben