Legfrissebb hírek


2020.06.02 - A település szentistvánlaki részében avattak emlékkövet a nemzeti összetartozás szimbólumaként. A rendezvényen a megyei közgyűlés képviseletében Pácsonyi Imre alelnök vett részt.

2020.06.02 - A Magyar Falu program keretében újult meg az orvosi rendelő a településen, melynek az átadásán részt vett Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.

2020.06.02 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. júniusában került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

2020.05.20 - A tegnapi ünnepségen egy megvalósult és egy most induló fejlesztésről is beszámolt Baldauf Csaba, a Kolping Hotel ügyvezetője.

2020.04.24 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. április 23-án került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Zalalövői Magyar Pünkösd
2016.05.24

Május 14-én Zalalövőn a Kerecsen Hagyományőrző és Kulturális Egyesület jóvoltából kilencedik alkalommal került megrendezésre a Zalalövői Magyar Pünkösd – kulturális bemutató és kirakodóvásár ”


Egész napos kézműves vásár, főzőverseny, íjászat, gólyalábazás, kézműves foglalkozások, népi játékok várták az érdeklődőket.

A Rajzverseny, főzőverseny, „Pünkösdi királyválasztás” eredmény hirdetésén Pácsonyi Imre Zala Megyei Közgyűlés alelnöke adta át a díjakat.
 

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben