Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Tanévzáró a korszerűsített bagodi általános iskolában
2016.06.23

Szerdán, 2016. június 22-én a tanévzáró keretében adták át jelképesen a 120 millió forintos beruházással megújult Fekete István Általános Iskolát. Az iskolában jelenleg 135 kisdiák tanul, többen Zalaegerszegről járnak a közeli településre.


A környezet és energia operatív programon keresztüli támogatás révén az iskola mellett a konyha épületét és a tornatermet is modernizálták. A beruházás révén külső hőszigetelést kapott az épület és kicserélték a nyílászárókat.

Az ünnepségen a megyei önkormányzatot Pácsonyi Imre alelnök képviselte.

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben