Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Pákai fejlesztések
2015.12.16

2015. december 11-én került sor Pákán két energetikai korszerűsítési fejlesztés átadására. Az önkormányzat sikeres pályázata révén az Öveges József Általános Iskola és Pákai Közös Önkormányzati Hivatal épületének megújítására került sor.


Az ünnepélyes átadáson a Zala Megyei Önkormányzatot Dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke és Bene Csaba alelnök képviselte. Az avatást a pákai iskola és a novai tagiskola diákjainak kulturális műsora színesítette. Az avatást követően Kiss László esperes áldotta meg az épületeket.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben