Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Megújult az egészségház Letenyén
2015.12.10

Szeptemberben fejeződött be a letenyei egészségház felújítása, amelynek hivatalos avatására december 4-én, pénteken került sor. A beruházáshoz 229 millió forint támogatást nyert a város, amit 45 millió forint saját forrással egészítettek ki.


Az akadálymentesített épületben felnőtt háziorvosi, fogorvosi alapellátás, járóbeteg szakellátás, gyermekorvosi és védőnői szakellátás is működik.

A felújításban és a szakellátásban az önkormányzat szakmai partnere a Kanizsai Dorottya kórház. Az avatáson a Zala Megyei Önkormányzatot Bene Csaba alelnök képviselte.

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben