Legfrissebb hírek


2020.06.02 - A település szentistvánlaki részében avattak emlékkövet a nemzeti összetartozás szimbólumaként. A rendezvényen a megyei közgyűlés képviseletében Pácsonyi Imre alelnök vett részt.

2020.06.02 - A Magyar Falu program keretében újult meg az orvosi rendelő a településen, melynek az átadásán részt vett Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.

2020.06.02 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. júniusában került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

2020.05.20 - A tegnapi ünnepségen egy megvalósult és egy most induló fejlesztésről is beszámolt Baldauf Csaba, a Kolping Hotel ügyvezetője.

2020.04.24 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. április 23-án került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Megújult utak Lentiben
2015.11.30

November 28-án került átadásra Lentikápolna településen az új aszfalt burkolatot kapott Petőfi tér. Az ünnepélyes átadáson jelen volt Dr. Pál Atila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, Horváth László polgármester és a kivitelező cég képviseletében Horváth Csaba


A felújításra a jelentős mennyiségű csapadék a tavaly szeptemberi árvíz által okozott károk miatt volt szükség. A munkát a Le-Ko Kft. végezte, mintegy 150 millió forint értékben, melybe Lenti különböző városrészeinek utakon kívül a csapadékelvezető árkok tisztítása, a csatornák rendbetétele és a Lenti Te sportpálya helyreállítása is bele tartozott.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben