Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Évértékelő Zalaegerszegen
2016.01.11

A zalaegerszegi önkormányzat is megtartotta hagyományos újévi fogadását, mely az elmúlt év eredményeinek összegzéséről és a 2016. évi célokról szólt. A rendezvény keretében adták át az Innovációs díjat, melyet a Flectronics International Kft és a Zalapack 96 Kft vehetett át.


 

A 2015. évvel kapcsolatban Balaicz Zoltán polgármester elmondta, hogy a legnagyobb siker az, hogy több mint 1800 új munkahely jött létre a városban. Legalább ezres nagyságrendű bővülést vár az önkormányzat az új évben is.

Az elmúlt évben a város megnyerte a Virágos Magyarországért verseny, 200 millió forintból alakítottak ki új idősek otthont és a megyeszékhelyi kórház közel 7 milliárd forintos fejlesztései is befejeződtek.

Az újévi fogadáson a Zala Megyei Önkormányzatot Dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke képviselte.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben