Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


30 kiállító a Zalai Hírlap Állásbörzéjén
2018.10.08

Csütörtökön rendezték meg Zalaegerszegen a Zalai Hírlap Állásbörzéjét, amelyen 30 kiállító közel 2000 munkalehetőséget kínált.


Az eseményen részt vett Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke is, aki a megnyitón elhangzott köszöntőjében felidézte, hogy a megyei önkormányzat foglalkoztatási pályázattal támogatja a munkavállalókat és munkaadókat. A foglakoztatás támogatásával, ingyenes képzésekkel is segítik a hozzájuk fordulókat.

Fotó: Zalai Hírlap

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben