Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Felújították a gelsei fogorvosi rendelőt
2018.08.31

Pályázati támogatásból és önerőből újították fel a település központjában lévő, több évtizeddel ezelőtt épült fogorvosi rendelő és védőnői szolgálat épületét.


A napokban tartott avatási ünnepségen elhangzott, hogy a Területfejlesztési Operatív Program keretében elnyert több mint 25 millió forintos támogatásból, valamint az önkormányzat közel 5 millió forintnyi saját forrásából újult meg az épület, amely nemcsak esztétikailag, hanem energetikai szempontból is korszerűsödött az elvégzett munkálatok révén. A fejlesztés eredménye a helyi lakosok mellett még további 6 település lakosságát érinti  a fogorvosi ellátás terén, míg a védőnői ellátás összesen 4 településre terjed ki.

Az átadási ünnepségen részt vett  Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben