Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Megújult Lentiben a Kerka-híd
2018.07.24

A közel háromszáz millió forintos felújítással a híd teherbírás több mint duplájára, 80 tonnára nőtt. A közel egy évig tartó beruházást két ütemben végezték az országos útfelújítási program részeként.


Az ünnepélyes avatáson a megyei közgyűlést Pácsonyi Imre alelnök képviselte, illetve köszöntőt mondott a térség országgyűlési képviselője, Vigh László miniszteri biztos, valamint Horváth László polgármester és Mórocz József, a Magyar Közút Zrt Zala megyei vezetője.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben