Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Orbán Viktor Lendvára látogatott
2018.05.16

A határ menti térséget érintő fejlesztésekről is tárgyaltak Orbán Viktor miniszterelnökkel Zala megye és Muravidék vezetői , köztük Horváth Ferenc a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség tanácsának elnöke és Dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke is.


A találkozón elhangzott, hogy a magyar kormány kiemelt fontosságúnak tekinti a Lendva-Rédics-Zalaegerszeg közti vasútvonal kiépítését, de számos más muravidéki fejlesztési kérést is támogat. A találkozót követő kampányrendezvényen Orbán Viktor beszédében megerősítette, hogy Szlovénia a jövőben is számíthat Magyarország segítségére.

 

(Fotó: Korosa Titanilla)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben