Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Átvette megbízólevelét Vigh László ogy. képviselő
2018.05.02

Dr. Kovács Orsolya, a zalai 1-es számú, zalaegerszegi központú választókerület választási bizottság elnöke átadta Vigh Lászlónak országgyűlési  képviselői megbízólevelét.


Az országgyűlési képviselő ezt követően elmondta, hogy folytatja a megkezdett munkát, s véleménye szerint a győztesnek nem igaza van, hanem feladata és dolga. Hozzátette, utcát nem lehet baloldaliak és jobboldaliak számára építeni, mindenki képviselője szeretne lenni.

Az eseményen részt vett Dr. Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke, Balaicz Zoltán,  Zalaegerszeg polgármestere és Bali Zoltán önkormányzati képviselő.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben