Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Hagyományos Bethlen-bál Nagykanizsán
2018.01.16

Hetedik éve hagyomány Nagykanizsán, hogy a báli szezont a Bethlen-bál nyitja, melyet a város díszpolgára, gróf Bethlen István emlékére rendeznek meg évről évre.


A szombati eseményen, melynek bevételét ezúttal a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Nagykanizsai Gyermekotthonának támogatására ajánlották fel a szervezők. A rendezvény fő védnöke és házigazdája Dénes Sándor polgármester volt, s a megnyitón részt vett Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő, valamint Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben