Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Véget ért a tanév a Ranolderben
2018.06.27

2018. június 23-án szombaton került sor az iskola tanévzáró ünnepségére, majd ezt követően -immár évek óta hagyományosan- a Fő téri templomban nyolcadikasaik búcsúztatására.


Az udvaron zajló tanévzáró keretében az iskola értékeit méltatva fogalmazta meg ballagóknak szánt búcsúgondolatait Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke, majd Tál Zoltán atyától kaptak lelki útravalót szünetre készülő diákok. Ezt követően a tanévet röviden értékelte, majd lezárta Őry Gábor igazgató. Beszédében megemlékezett a tanév végén nyugdíjba vonuló kollégákról, Renczesné Berényi Zsuzsanna tanárnőről és Aradvári Lászlóné tanárnőről. A tanévzáró végén a diákok egy verses-zenés kis műsorblokkal köszöntek el végzős tanulóinktól, akiknek megható búcsúztatása szűk keretek közt- szüleik és tanáraik jelenlétében- a Fő téri templomban folytatódott.

IMG_0233__

Az idei tanév végén a megújult Ranolder díjban részesült két nyolcadikos tanuló: Dormán Dóra és Salamon Réka Kitti. A díjat azok a 8. osztályos diákok kapják, akik éveken át nyújtott magas szintű művészeti és közösségi munkájukkal öregbítették az iskola hírnevét.

A Zala Megyei Önkormányzat elismerő oklevelét adta át Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke Szijártó Laurának a végzős diáknak példamutató magatartásáért, kiemelkedő közösségi munkájáért és művészeti tevékenységéért.

Forrás: https://ranolderkeszthely.hu

vissza...