Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Már csak néhány nap áll rendelkezésre az E-monitoring adatszolgáltatásra
2015.02.11

Már csak néhány nap áll rendelkezésre az E-monitoring adatszolgáltatásra!


A Közép-Zala Gyöngyszemei VKE ezúton is felhívja ügyfelei figyelmét hogy március 19-ig teljesíthetik a monitoring adatszolgáltatást az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) és az Európai Halászati Alapból (EHA) támogatásban részesült ügyfelek. A korábbi évekhez hasonlóan az adatszolgáltatást interneten, ügyfélkapus bejelentkezéssel lehet elvégezni az alábbi módokon:

1. Amennyiben a természetes személy ügyfél rendelkezik ügyfélkapu hozzáféréssel, a www.mvh.gov.hu oldalon az „Elektronikus ügyintézés” menüben az e-monitoring alkalmazást kiválasztva, az ügyfél-azonosító szám beírásával töltheti ki a nevére szóló adatlapot.

2. Az adatszolgáltatás teljesíthető meghatalmazott vagy technikai közreműködő útján is, kitöltéséhez a korábban használt jelszó továbbra is érvényes. Abban az esetben, ha nem rendelkezik jelszóval, vagy elveszítette, elfelejtette jelszavát, a „G1040″ nyomtatványon, személyesen vagy postai úton kérhet újat.
A monitoring adatszolgáltatás teljesítését kitöltését útmutatók és segédletek könnyítik, melyek a következő linkről szintén letölthetők. Az adatszolgáltatással kapcsolatban a Közép-Zala Gyöngyszemei Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület munkatársai állnak szíves rendelkezésre.
Az adatszolgáltatással kapcsolatban a Közép-Zala Gyöngyszemei Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület munkatársai állnak szíves rendelkezésre. Elérhetőségeinket a www.kozep-zala.hu oldalon találhatja meg.
(Feltöltve:2014. március 12.)

vissza...