Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Már csak néhány nap áll rendelkezésre az E-monitoring adatszolgáltatásra
2015.02.11

Már csak néhány nap áll rendelkezésre az E-monitoring adatszolgáltatásra!


A Közép-Zala Gyöngyszemei VKE ezúton is felhívja ügyfelei figyelmét hogy március 19-ig teljesíthetik a monitoring adatszolgáltatást az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) és az Európai Halászati Alapból (EHA) támogatásban részesült ügyfelek. A korábbi évekhez hasonlóan az adatszolgáltatást interneten, ügyfélkapus bejelentkezéssel lehet elvégezni az alábbi módokon:

1. Amennyiben a természetes személy ügyfél rendelkezik ügyfélkapu hozzáféréssel, a www.mvh.gov.hu oldalon az „Elektronikus ügyintézés” menüben az e-monitoring alkalmazást kiválasztva, az ügyfél-azonosító szám beírásával töltheti ki a nevére szóló adatlapot.

2. Az adatszolgáltatás teljesíthető meghatalmazott vagy technikai közreműködő útján is, kitöltéséhez a korábban használt jelszó továbbra is érvényes. Abban az esetben, ha nem rendelkezik jelszóval, vagy elveszítette, elfelejtette jelszavát, a „G1040″ nyomtatványon, személyesen vagy postai úton kérhet újat.
A monitoring adatszolgáltatás teljesítését kitöltését útmutatók és segédletek könnyítik, melyek a következő linkről szintén letölthetők. Az adatszolgáltatással kapcsolatban a Közép-Zala Gyöngyszemei Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület munkatársai állnak szíves rendelkezésre.
Az adatszolgáltatással kapcsolatban a Közép-Zala Gyöngyszemei Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület munkatársai állnak szíves rendelkezésre. Elérhetőségeinket a www.kozep-zala.hu oldalon találhatja meg.
(Feltöltve:2014. március 12.)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben