Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Jubileumot tartott a csesztregi nyugdíjasklub
2022.09.19

Idén 10 éve, hogy megalakult a községben az időskorúakat összefogó Korhatártalan Klub. A jubileum alkalmából pénteken tartottak ünnepséget a helyi művelődési házban. Az eseményen köszöntőt mondott, illetve emléklapot, oklevelet és ajándékot adott át a Korhatártalan Klub vezetőjének Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke, Bedő Róbert, Csesztreg polgármestere és Kocsis Gyula az Életet az Éveknek Nyugdíjas Szövetség Zala Megyei Szervezetének elnöke. Király Edit, a klub vezetője megemlékezett a kezdetekről és az eltelt 10 esztendő eseményeiről.


A 10 év során továbbá rendszeres, baráti kapcsolatot alakítottak ki több társszervezettel, így a Lenti Civil Nyugdíjas Klub, a Lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub és a Kobiljei Nyugdíjas Egyesület tagjaival, de kialakulóban van a kapcsolat a türjei és a csömödéri klubokkal is. Továbbá tagjai az Életet az éveknek országos nyugdíjas szervezetnek.

Pácsonyi Imre köszöntőjében arról beszélt, hogy a Korhatártalan Klub a létével, tevékenységével azt sugallja, hogy mennyi feladata, funkciója és teendője van az idősödő korosztálynak. Küldetésük, hogy kultúrát és értéket őrizzenek, ahogy teszi azt a csesztregi klub is.

Bedő Róbert pedig úgy fogalmazott, hogy a most ünnepelteknek az elmúlt 10 évben sikerült megvalósítaniuk, részt venniük sok-sok olyan közösségi, társasági, baráti találkozón, eseményen, melyre aktív korukban kevésbé volt idejük.

Az ünnepségen a műsorban olyan fellépők szerepeltek, akik részesei a klub életének. Végül a társklubok tagjai fejezték ki jókívánságaikat az évfordulós klub vezetőjének, tagjainak.

Fotó és forrás: Zalai Hírlap

vissza...