Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Országos falugondnoki szakmai konferencia
2015.10.16

A Zalai Falvakért Egyesület, a falu- és tanyagondnokokat segítő egyesületek együttműködésével és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával első ízben rendezte meg Nován 2015. október 15-16-án a falu- és tanyagondnoki szolgáltatások országos szakmai konferenciáját.


A rendezvényen a vidéken élő emberek segítésében részt vevő falu- és tanyagondnokok, településvezetők, szakmai és politikai döntéshozók, a tanya-és falugondnokok civil szervezetei vettek részt. A Zala Megyei Önkormányzatot Pácsonyi Imre alelnök képviselte.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben