Legfrissebb hírek


2020.06.02 - A település szentistvánlaki részében avattak emlékkövet a nemzeti összetartozás szimbólumaként. A rendezvényen a megyei közgyűlés képviseletében Pácsonyi Imre alelnök vett részt.

2020.06.02 - A Magyar Falu program keretében újult meg az orvosi rendelő a településen, melynek az átadásán részt vett Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.

2020.06.02 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. júniusában került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

2020.05.20 - A tegnapi ünnepségen egy megvalósult és egy most induló fejlesztésről is beszámolt Baldauf Csaba, a Kolping Hotel ügyvezetője.

2020.04.24 - A Zala Megyei Közgyűlés elfogadott éves munkaterve alapján 2020. április 23-án került volna megtartásra a testület soron következő rendes ülése.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


A térségi felsőoktatás társadalmi-gazdasági szerepének erősítése
2015.10.22

A Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum a duális képzések tapasztalataira építve szervezett konferenciát Zalaegerszegen 2015. október 22-én.


A konferenciát Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg. A konferencia alapjául szolgáló projektet Nagy András ügyvezető igazgató, Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vezetője ismertette.

Ezt követően Szabó Károly, főigazgató és Böröcz Csaba, szakmai főigazgató-helyettes helyettes mutatta be a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum tevékenységét és szerepét a duális képzésben. Dr. Birkner Zoltán a nagykanizsai Pannon Egyetem igazgatója a felsőoktatás új lehetőségeiről beszélt. A konferencia programját dr. Háry András, a duális képzésért felelős miniszteri biztos előadása zárta.

20151022_tamop_1024_3

A konferenciát Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnökének felvezető előadása nyitotta meg.

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben