Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Lezárul a capCROSSplan projekt
2022.06.14

Kedden tartották az INTERREG V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló capCROSSplan - „Capacities for cross border planning” -című projekt zárórendezvényét a lenti Városi Művelődési Központban. A projektpartnerek, köztük a Zala Megyei Önkormányzat részvételével zajló eseményen Stanislav Sraka, a Sinergija Fejlesztési Ügynökség vezető tanácsadója és Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke mondott köszöntőt.


A rendezvény további részében Tadeja Horvat, a Sinergija Fejlesztési Ügynökség, mint vezető partner projektmenedzsere mutatta be a projektben elért eredményeket, majd Vito Bobek, a maribori Palemid Intézet igazgatója tartott előadást a 2021-2027-es időszakra vonatkozó Fejlett Szlovénia Programról.

Hazai részről dr. Molnár Gábor, a Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezet vezetője elemezte a Balaton hazai és EU-s fejlesztéspolitikában rejlő lehetőségeit, majd Polgár Tibor, a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. igazgatója mutatta be az „Amazon of Europe” természetbarát tematikus útvonalat.

Fotó és forrás: Zala Megyei Önkormányzat

vissza...