Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


4,5 milliárdos beruházás Zalaegerszegen
2015.12.16

Nemzetgazdasági szintes is jelentős beruházást hajtott végre az Edelmann cégcsoport Zalaegerszegen.


A magyarországi leányvállalat elsősorban élelmiszer, szépségápolási és gyógyászati termékek csomagolásával foglalkozik. A most megvalósított nyomda sokrétűbb terméksálát tesz lehetővé, ami újabb vevőkör megjelenését hozza magával. Az Északi Ipari Parkban létrehozott fejlesztés száz új munkahelyet is jelent a városban. A beruházás létrejöttét 500 millió forintos központi támogatás segítette.

Az avatáson részt vett Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a Zala Megyei Önkormányzatot Dr. Pál Attila elnök képviselte.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben