Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Új kormányablakot adtak át Zalalövőn
2022.01.12

Hivatalosan is megnyitja kapuit Zala megye tizedik kormányablaka. A mai napon tartott ünnepi átadás keretében Dr. György István államtitkár, Vigh László országgyűlési képviselő, Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Dr. Pál Attila a megyei közgyűlés elnöke és Gyarmati Antal polgármester vágta át a nemzeti színű szalagot.


2014 és 2018 között 8 kormányablak működött, és ugyanebben az évben került átadásra Zalaegerszeg második integrált ügyfélszolgálati irodája, mellyel a mai napig Zala megye 9 új típusú kormányablakkal rendelkezett. Ezek kialakítása során alapvető szempont volt, hogy minden járásszékhely rendelkezzen önálló kormányablakkal. A Zala Megyei Kormányhivatal kiemelt tervei közt szerepelt, hogy Pacsán és a mai rendezvénynek helyet adó Zalalövő városban működő okmányirodát is kormányablakká alakíttassa át.

Az összes Zala megyei kormányablak már több millió ügyfelet szolgált ki, ez a szám a napokban haladja meg a 2 millió 850 ezret.

A Zalalövő, Szabadság tér 1. szám alatt található okmányiroda kormányablakká történő átalakítása a Kormányablak Program megvalósításának részét képezi, a beruházás költsége 38, 5 millió Ft volt.

zalalovo kormablak

Fotó: Zala Megyei Kormányhivatal

vissza...