Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

Eredményt hirdettek „Az én műemlékem” rajzpályázaton
2021.12.03

Csütörtök délután gyerekek sokasága érkezett a Megyeházára, ahol a Zala Megyei Kormányhivatal és az Állami Főépítészi Iroda által nyolcadik alkalommal meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetését tartották. A több, mint 150 alkotásból a zsűri által kiválasztott legjobban sikerült művek készítői Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott asszonytól vehették át elismeréseiket az ünnepség keretében. A díjátadásban Pácsonyi Imre, a megyegyűlés alelnöke is közreműködött.


Dr. Sifter Rózsa a Magyarországon álló 11 ezer műemléki védettségű épület megóvásának fontosságára hívta fel a figyelmet, hiszen ezek azok az épített emlékek, amelyek a múltunkban gyökerező értékeket reprezentálják, szellemi örökségünk részét képezik. megóvásuk közös felelősségünk.

A zsűri nevében Németh Andrea, a ZSzC Csány László Technikumának igazgatója gratulált a díjazottaknak és valamennyi pályázónak, további alkotásra biztatva őket.

A rajz kategória mellett fotó- és videó kategóriában is hirdettek eredményt, az első három helyezetten kívül számos különdíj talált gazdára.

 

Fotó: Zalai Hírlap

vissza...