Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Vízközmű szerelőverseny Lentiben
2016.09.30

2010 után újra Zala Megye adott otthont az országos vízközmű szerelőversenynek. A tavalyi nyertes Zalavíz Zrt és a Magyar Vízközmű Szövetség ide versenyének a Lenti Termálfürdő adott otthont.


A versenyzőket dr Pál Attila a megyei közgyűlés elnöke és Horváth László, Lenti város polgármestere is köszöntötte.

g2

Az Országos Víziközmű Szerelőverseny a víziközmű szakma egyik legrangosabb rendezvénye, amely évről évre nagy érdeklődésnek örvend. A minőségi vízszolgáltatás értékmérője a fogyasztó elégedettsége. Ehhez pedig elengedhetetlenül szükséges a jó szakember. A víziközmű-szerelő szakma legjobbjai találkoztak Lentiben. A Termálfürdő területén rendezett verseny feladatait az életből merítették – ivóvízbekötéshez kapcsolódó feladatokat kellett eredményesen és gyorsan elvégezni. A csapatoknak a szakma minden részletét ismerniük kell, munkájukat pályabírók és zsűri is figyeli.

A megmérettetésre való felkészülésben döntő szerepe van a szolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében végzett mindennapi munkának. A versenyen elért első helyezés egyúttal rangos szakmai elismerés is, mely jelzés értékű a szolgáltatást igénybe vevő felhasználók felé is.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben