Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Képzés Lentiben
2021.11.19

A capCROSSplan projekt keretein belül 2021. november 18-án megrendezésre került az Európai Unió 5 új szakpolitikai célkitűzésének bemutatását megcélzó előadássorozat 2. alkalma a lenti Thermal Hotel Balance konferenciatermében.


A fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel a képzés hibrid formában valósult meg, ugyanis személyes jelenlét mellett lehetőség volt online módon is becsatlakozni az eseményre, ahol elsőként Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke mondott köszöntő beszédet.

cap_20211118kep

Ezt követően a résztvevők megismerkedtek az Intelligensebb Európa, a Polgáraihoz közelebb álló Európa és a Zöldebb, karbonmentes Európa témakörökkel. A célkitűzések általános bemutatása után sikertörténetek, jó gyakorlatok és projektek kerültek áttekintésre az egyes partnerrégiókból. A projektpartnerek mellett mind a magyar, mind a szlovén oldalról részt vettek a projekt kulcsszereplői, akik hasznos ismereteket szerezhettek az EU fejlesztési prioritásairól a 2021-2027-es pénzügyi ciklusra vonatkozóan.

vissza...