Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek

30 éves a Nyitott Ház
2021.11.19

Idén 30 éve, hogy a Nyitott Ház Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény megkezdte működését. Az ünnepi esemény alkalmából a jelenlévőket Pácsonyi Imre, a megyegyűlés alelnöke is köszöntötte.


A gyógypedagógiai nevelési – oktatási intézmény sajátos nevelési igényű gyermekeket, tanulókat lát el. Speciális óvodai csoportokat működtet, a fejlesztő  nevelés - oktatást osztálycsoportos formában, illetve egyéni helyzetben valósítja meg. Emellett az óvodák, iskolák, középiskolák sajátos nevelési igényű gyermekeinek, tanulóinak pedagógiai célú habilitációjának, illetve rehabilitációjának ellátása is a Nyitott Ház Egységes Módszertani Intézmény gyógypedagógusainak feladata.

Pácsonyi Imre méltatta az intézmény munkatársainak áldozatos munkáját és megemlékezett arról, hogy a feladatellátás és a fenntartás hosszú évekig a Zala Megyei Önkormányzat szakmai irányítása és költségvetési keretei között működött. Kitartást és egészséget kívánt az intézmény munkatársainak és az általuk gondozott gyermekeknek.

vissza...