Legfrissebb hírek


2019.11.20 - A Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén adták át a fürdőinnovációs díjakat.

2019.11.13 - 5 millió forint saját forrás ráfordításával új fogorvosi rendelőt alakítottak ki Zalakaroson a mentőállomás épületében, melyet kedden adtak át ünnepélyesen.

2019.11.11 - Döntöttek a közgyűlés állandó bizottságairól.

2019.11.11 - A napokban adta át a megválasztott ülnökök megbízólevelét dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

2019.11.08 - Jelentős érdeklődés mellett, Nagykanizsán a Zsigmondy iskolában tartotta éves konferenciáját a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum mikrovállalkozási munkacsoportja.

Közadattár

Zala a termálfürdők hazája


Felavatták a Csejtei Fém-Vill Kft. új üzemcsarnokát
2017.03.27

2017. március 23-án a dolgozók és a meghívott vendégek, állami és önkormányzati vezetők részvételével avatták fel a Csejtei Fém-Vill Kft. új, 6500 négyzetméter alapterületű üzemcsarnokát Zalaegerszeg északi ipari parkjában.


A beruházás több mint 1 milliárd forintból valósult meg. A Csejtei József egyéni vállalkozásából kinövő cég ma már nemzetközi nagyvállalatok beszállítójává vált, s a folyamatos fejlesztés mellett igyekeztek megtartani régi tapasztalt dolgozóikat. Jelenleg 65 főt foglalkoztatnak, s további pályázatokat készítenek elő, amelyek megvalósításával bővíteni tudják majd a dolgozói létszámot.
A rendezvényen Pácsonyi Imre alelnök vett részt a Zala Megyei Önkormányzat képviseletében.

(Fotó: Zalai Hírlap)

vissza...

A Zalai borvidék

A Zalai borvidék Zala megyében a Zalai-dombság oldalain és fennsíkjain, illetve a Keszthelyi-hegység északnyugati részének lejtőin a Zalai-dombság agroökológiai körzetben alakult ki. A borvidéknek két körzete van.


Bővebben