Munkaindító fórum a területrendezésről

A Zala Megyei Önkormányzat szervezésében, 2018. április 20-án 10.00 órai kezdettel került megrendezésre a Megyeháza Deák Ferenc termében a Zala Megyei Területrendezési Terv módosításának munkaindító fóruma és a településképvédelmi eszközök készítésével és felhasználásával kapcsolatos szakmai párbeszéd.

A fórumot Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg. Köszöntőjében beszélt a megyei rendezési terv módosításának céljáról és röviden összefoglalta a közel másfél év eseményeit.

A Miniszterelnökségtől Füleky Zsolt építészeti és építésügyi helyettes államtitkár és Kolossa József területrendezési és településügyi főosztályvezető beszéltek az eddig elvégzett és az előttünk álló feladatokról, valamint meghallgatták a résztvevők észrevételeit, válaszoltak a feltett kérdésekre.

Végül Schuchmann Péter, a Zala Megyei Területrendezési Terv módosításával megbízott PESTTERV Kft ügyvezető igazgatója beszélt a feladat állásáról, valamint a további teendők ütemezéséről az év végéig elkészülő területrendezési tervvel kapcsolatban.