Leader munkaszervezet felállítása

Múzeumok, kultúra, kiállítások
2015-02-04

Leader munkaszervezet felállítása

Értesítjük Kedves Olvasóinkat, hogy 2012. szeptember 1-től a Közép-Zala Gyöngyszemei Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesületet ismeri el a Vidékfejlesztési Minisztérium LEADER Helyi Akciócsoportként. Vidékfejlesztési tevékenységeinket Felsőrajkon túl további 30 településen végezzük. Egyesületünk tagjai között települések, gazdasági társaságok, civil egyesületek, egyéni vállalkozók, nonprofit szervezetek, és magánszemélyek egyaránt megtalálhatóak.

A HACS – Helyi Akciócsoport fő feladata a különféle vidékfejlesztési célú programok helyi szervezése, a pályázatok kezelése, a pályázatok támogatására javasolt rangsor felállítása és jóváhagyási javaslattal a VM – Vidékfejlesztési Minisztérium, illetve az MVH – Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felé történő továbbítása.
2013. január elsejével felállt az Egyesület Munkaszervezete, melynek vezetője Dr. Csikós Andrea Dóra, munkáját Lugosi Tímea és a Zala Megyei Önkormányzati Közgyűlés, mint a bevont szervezet munkatársai: Kárpáti Veronika és Dr. Laki Tamás segítik.
A LEADER-HACS működési központja a Felsőrajk, Kossuth L. út 3. címen működő iroda, amely munkanapokon általában 8-16 óráig van nyitva.

Telefoni/fax elérhetőségünk: (06-93)-354-017
E-mail: kozep-zala@freemail.hu

A bevont munkaszervezet elérhetősége:  Zalaegerszeg, Kosztolányi út 10.
Telefon: (06-92)-500-714

A pályázati kiírásokról és a végzett munkánkról a honlapunkon folyamatos tájékoztatást fogunk adni, de a személyes érdeklődőket is szívesen fogadunk.