Hunguest Hotel Panoráma

H-8380. Hévíz, Petőfi u. 9.
Telefon:  00-36-83-341-074
Fax:  00-36-83-340-485
Internet:  www.hotelpanorama.hunguesthotels.hu

Hunguest Hotel Panoráma

Elhelyezkedés
Hévíz központjában, a termáltótól 100 m távolságra található a Hotel Panoráma. Felsőbb szintjeiről csodálatos kilátás nyílik a városra és a környékre.

Szobainformáció
A ***-os részben 208 db kétágyas szoba, ebből 122 superior (teljesen felújított), 80 classic (részben felújított) ill. 3 apartman és mozgássérült apartman mindegyikében színes TV, telefon és minibár, ill. fürdőszoba és erkély található.
Étkezési és szórakozási lehetőségek
A Márvány étterem étlapján nemzetközi és tájjellegű ételkínálat, napi ebéd és vacsora büfé- köztük kímélő ételek – ill. a’la carte csalogatják a vendégeket. A szálloda lobbybárjában kávé-, sütemény- és italkülönlegességek sora várja a vendégeket.

Szolgáltatások
Fénymásolás, széf, főbb hitelkártyák elfogadása, csomagmegőrzés, korlátozott számban parkoló, mélygarázs, ajándékbolt, programszervezés, fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr, fogászat, infraszauna, szauna, masszázs, Dr. Yang kínai gyógymódok, biliárd.

Gyógyászat
A szállodából egy fedett, fűtött hídon keresztül juthatnak el a vendégek Hévízi Szt. András Reuma és Rehabilitációs Kórház termálmedencékhez és a gyógyászati központba. Szolgáltatások: orvosi vizsgálatok, gyógymasszázs, gyógytorna, súlyfürdő, iszappakolás, balneoterápia, elektroterápia. TB-kártya és háziorvosi javaslat ellenében a mindenkori jogszabályoknak megfelelő kedvezményes gyógykúra és fürdőkúra vehető igénybe, melynek díja közvetlenül a gyógyfürdővel rendezendő. A kezelések 08 – 16 óráig tartanak (kivéve vasárnap és ünnepnapokon).

Gyermekkedvezmények
0-4 éves korig ingyenesen, 4-12 éves kor között a szülőkkel egy szobában lakó gyermekek részére a szállásból és az étkezésből 50 % engedményt biztosítunk nem pótágyon történő elhelyezés esetén.