Hunguest Hotel Freya

H-8749. Zalakaros, Termál u. 7.
Telefon:  93/340-125
Fax:  93/340-137
Internet: www.hunguesthotels.hu
E-mail: reserve@hotelfreya.hunguesthotels.hu

Zalakaros – Hunguest Hotel Freya

A Hunguest Hotel Freya a termálvízéről híres Zalakaros központjában, a fürdő szomszédságában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el. A szálloda 150 kétágyas szobája és 12 apartmanja fürdőszobával, külön WC-vel , gardróbbal,erkéllyel,telefonnal, televízióval (HBO) és minibárral rendelkezik. A szobákigény esetén pótágyazhatóak.

Szolgáltatások
Lobby-bár, 300 fős étterem (magyaros, diabetikus, vegetáriánus ételkínálattal, büféreggelivel és vacsorával), parkoló, széf, taxirendelés,ajándékbolt, újságárusítás, fodrászat, kozmetika, masszázs, program és rendezvényszervezés, 150 fős konferenciaterem. A közelben lovaglás, vadászat,horgászat, tenisz, hőlégballonozás.

Élményfürdő – szórakozás, kaland, gyógyulás!A 760 m2 vízfelületű fedett Élményfürdő a szállodából közvetlen átjárással érhető el. A vízköpők, nyak és vállzuhanyok kiválóan alkalmasak a helyi masszírozásra. A vadvízárammal szembeni gyaloglás a test szinte minden izomzatát igénybe veszi. A mozgásszervi etegséggel bajlódók is kellemes környezetben, játékos eszközökkel lehetnek részesei egy speicális víz alatti gyógytornának. Az élményfürdő szabadtéri egységei: fedett élménymedencével összeköttetésben lévő élménymedece (310 m2 vízfelület, pezsgőfürdő, hidromasszázs, nyakzuhanyok, buzgár, gejzírek, skót zuhanyok), gyermek élménymedence (40 m2, mini csúzda, vízi sün, spriccelő kígyó), hidromasszázs medence (30 m2), hullámmedence (555 m2).

Gyógyászat: A szálloda épületét fűtött átjáró köti össze a Gránit Gyógyfürdővel, így télen is gyorsan, kényelmesen elérhető a gyógyászat és a belső medencék.

Gyógykezelések: Arial”>vízgyógyászati lehetőségek (tangentor, súlyfürdő, szauna, szénsav és pezsgőfürdő), speciális gyógyfürdő kezelések, masszázs, elektromos kezelések (kvarc-, infravörös-, ultrahang- és rövidhullámkezelés, hidro- és galvánfürdő).

Kezelhető betegségek: mozgásszervi megbetegedések (izületi kopások, gyulladások), nőgyógyászati és bőrgyógyászati panaszok, rehabilitációs (baleseti, ortopédiai, idegsebészeti, mozgásszervi) kezelések.

Ellenjavallatok: magas vérnyomás, súlyos szívpanasz, akut gyulladás, rosszindulatú daganat, epilepszia.