Főkapitányi értekezlet a Megyeházán

A Zala Megyei Önkormányzat és a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közötti együttműködés keretében rendhagyó módon a Megyeháza Deák Ferenc terme adott otthont a kihelyezett főkapitányi értekezletnek.

A tanácskozáson Dr. Pál Attila a Zala Megyei Közgyűlés elnöke mondott köszöntő beszédet, majd tájékoztatást adott – dr. Bence Lajos költő szavainak tükrében: „Zala, szívünk csücske, lelkünk ezüstje” – a Zala Megyei Önkormányzat működéséről, feladatairól és a megye fejlődését elősegítő pályázatokról. Ezt követően Pácsonyi Imre a közgyűlés alelnöke bemutatta a Zala Megyei Foglalkoztatási Paktum elemeit, majd dr. Mester László, Zala Megye főjegyzője beszélt a „Zala Két Keréken” elnevezésű kerékpárút fejlesztésekről.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Sipos Gyula r. vezérőrnagy köszöntő beszédében méltatta a két szervezet közötti példaértékű gyakorlati együttműködést.  Az értekezlet programja a zalai rendőrök munkáját érintő szakmai kérdések megvitatásával, a feladatok meghatározásával folytatódott.

(Fotó: ZMRFK)