Zöld Elefánt Étterem ésPanzió

H-8741 Zalaapáti, Kossuth u. 12.
Telefon:  83/552-018, 30/512-2933
Fax:  83/552-097
Konyha: Nemzetközi és magyaros ételek.
Nyitvatartás: 11:00 – 22:00
A ház specialitása: magyaros fogások, kacsa-specialitások, szószok széles választéka, töltött hús “Elefánt-módra”
Web: www.zoldelefant.eu
E-mail: info@zoldelefant.eu

A “Zöld Elefánt” Étterem és panzió 1988 óta üzemel. Ez a családi vállalkozás 1998-ban tovább bővült és megnyitotta kapuit az új “Zöld Elefánt”, mely tágasabb, kényelmesebb és színvonalasabb, mint elődje.

Családias atmoszférája, hangulatos, teraszos étterme, ízes magyaros és nemzetközi konyhája bő választékot, specialitásokat, kellemes időtöltést kínál.

Az Étterem és Panzió egész évben várja kedves vendégeit, hogy családias környezetben tölthessék pihenésre, gyógyulásra szánt idejüket!

Zalaapáti nagyközség központi fekvéséből adódóan szerencsés helyzetben van az utazó. Néhány perces utazással elérhető tőlünk Hévíz, Keszthely, Zalakaros, Kehidakustány, Zalacsány és a Kisbalaton. A 75-ös főútvonalról (mely keresztülszeli falunkat) rövid kitérőkkel megközelíthetők termálfürdő helységeink, a Balaton, a horgászok számára pedig a közkedvelt Kisbalaton és a Zalacsányi tó is.

Egész évben üzemelő éttermünk a magyaros és a nemzetközi konyhák remekeit kínálja a hozzánk betérőknek. Csoportok teljes ellátását, családi, baráti összejövetelek, üzleti találkozók megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Éttermünk hangulatos belső termeivel 100 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Árnyas teraszunk és kerthelyiségünk 80 fő számára nyújthat felüdülést a meleg nyári napokon. Az étterem szakácsai azt a célt tűzték maguk elé, hogy friss alapanyagokból készült, jó minőségű ételekkel kényeztessék vendégeiket. A Zöld Elefántban különleges gondossággal készítik a különféle ízletes szószokat. Az étlapon széles választékban találhatók szószok, a pikánstól az egzotikuson át az erősig. Szintén egzotikus ételek, struccsültek is vannak az ajánlatok között. Egy másik fő specialitás az Elefánt szakácsaitól a friss magyar házi kacsa különböző változatban elkészítve. Az egészet összefoglalva egy jó tipp mindenkinek, aki szeret jókat enni.

A ház specialitása:
magyaros fogások, kacsa-specialitások, szószok széles választéka, töltött hús “Elefánt-módra”
Nyitva tartás: 10.00- 22.00